
Blue Hill At Stone Barns
Dan Barber är den amerikanska jord-till-bord rörelsens anfader, han förespråkar säsongsbetonad kokkonst och närhet till myllan, inte bara för att det genererar mer smakrik mat utan för att det även gynnar vår framtida tillgång till råvaror. Barber jobbar outtröttligt för att skapa medvetande kring vårt slöseri på råvaror, han är känd för att laga utsökt raffinerade rätter med skal, rens och ingredienser som normalt hamnar i slasken, han samarbetar med Cornell universitetet för att ta fram nya växtarter och mer hållbara jordbruksmetoder och fortsätter att revolutionera branschen. Blue Hill at Stone Barns ligger i Upstate NY på en gård omgärdad av rara odlingar, här finns ingen meny men väl nyckeln till morgondagens gastronomi. Under första halvan av året kommer restaurangen att förvandlas till "Chef in Residence at Stone Barns" och gästas av fyra spännande kockar.
tisdag: Stängt
onsdag: 17:00–22:00
torsdag: 17:00–22:00
fredag: 17:00–22:00
lördag: 17:00–22:00
söndag: 13:00–19:30