
Odo
Den tidigare Michelinbelönte kocken Hiroki Odo har skapat en oförglömlig middagsupplevelse med sitt första individuella projekt HALL och odo. Menyn är inspirerad av personliga minnen där 14 gäster får äta sig igenom kockens smakpalett. Restaurangen öppnar tidigt med frukost och kaffe för att sedan servera smörgåsar och burgare till lunch. På kvällen efter middagstid förvandlas det på nytt då gästerna får gå igenom en hemlig dörr där de möts av en speakeasybar med smakrika cocktails.
Webbplats:
Adress:
17 West 20th Street, New York
Öppettider:
måndag: Stängt
tisdag: 17:30–21:30
onsdag: 17:30–21:30
torsdag: 17:30–21:30
fredag: 17:30–21:30
lördag: 17:30–21:30
söndag: Stängt
tisdag: 17:30–21:30
onsdag: 17:30–21:30
torsdag: 17:30–21:30
fredag: 17:30–21:30
lördag: 17:30–21:30
söndag: Stängt