Grand Soleil
På Grand Hôtels året om-satsning Grand Soleil har hösten just gjort intåg. Brasan är tänd och menyn, vars innehåll är handplockat av stjärnkocken Mathias Dahlgren, har aktualiserats.
Nu serveras till exempel rätter så som moules frites, kycklingescalope med kronärtskocka, parmesan och citron, och burrata med bakade vintertomater, oliver och färska örter. En helt ny satsning för säsongen är även helgbrunch, varje lördag-söndag mellan 10–16.
Foto: Pressbild.
Webbplats:
Adress:
Södra Blasieholmshamnen 4A, Stockholm
Telefon:
+46 8 679 35 81
Öppettider:
måndag: 11:30–22:00
tisdag: 11:30–22:00
onsdag: 11:30–22:00
torsdag: 11:30–22:00
fredag: 11:30–22:00
lördag: 11:30–22:00
söndag: 11:30–22:00
tisdag: 11:30–22:00
onsdag: 11:30–22:00
torsdag: 11:30–22:00
fredag: 11:30–22:00
lördag: 11:30–22:00
söndag: 11:30–22:00