Bouillon pigalle
Bouillon var namnet på en populär restaurangtyp under 1860-talet som serverade osålda bitar från slakteriet kokta i buljong för en billig slant. Moussié-familjen som redan äger flera hotell, restauranger och barer i de trendigare delarna av Paris, har gett nytt liv åt en gammal tradition. Knip en plats på terrassen om vädret tillåter och hugg in i specialiteter från det franska köket.
Webbplats:
Adress:
22 Boulevard de Clichy, Paris
Telefon:
+33 1 42 59 69 31
Öppettider:
måndag: 12:00–00:00
tisdag: 12:00–00:00
onsdag: 12:00–00:00
torsdag: 12:00–00:00
fredag: 12:00–00:00
lördag: 12:00–00:00
söndag: 12:00–00:00
tisdag: 12:00–00:00
onsdag: 12:00–00:00
torsdag: 12:00–00:00
fredag: 12:00–00:00
lördag: 12:00–00:00
söndag: 12:00–00:00