Mirabelle
Den tidigare Noma-kocken Christian Puglisi var den första som tog steget in i världen av bakelser och öppnade Mirabelle. I hans bageri i Nørrebro är det surdegsbröd i alla dess former som gäller, gjorda på ekologiskt danskt mjöl. Allt som bakas här serveras även i Christian Puglisi välrenommerade restaurang Relæ. På bageriet finns även smöriga croissants, söta bakelser och den självklara färskbryggda kaffekoppen att införskaffa. Perfekt ställe för frukost eller brunch om man inte vill lämna utrymme för besvikelse.
Webbplats:
Adress:
Denmark, Guldbergsgade 29, København N
Telefon:
+45 35 35 47 24
Öppettider:
måndag: 07:00–21:30
tisdag: 07:00–21:30
onsdag: 07:00–21:30
torsdag: 07:00–21:30
fredag: 07:00–21:30
lördag: 07:00–21:30
söndag: 07:00–21:30
tisdag: 07:00–21:30
onsdag: 07:00–21:30
torsdag: 07:00–21:30
fredag: 07:00–21:30
lördag: 07:00–21:30
söndag: 07:00–21:30