Bästa tipsen i gourmetstaden Genève

Vår ciceron Rickard Söderberg funderar på att beställa en flaska vin som är över hundra år gammal och kostar 100.000 kronor. Dessutom tar han en magisk ”cooking class” på stans bästa veganrestaurang.

  • Embedded thumbnail for Chokladfrossa i Schweiz
    Genève

    Vår ciceron Rickard Söderberg provar på livet som ”chocolatière” och får både tillverka, men framför allt äta, världens godaste choklad i...

  • Embedded thumbnail for Bästa tipsen i gourmetstaden Genève
    Genève

    Vår ciceron Rickard Söderberg funderar på att beställa en flaska vin som är över hundra år gammal och kostar 100.000 kronor. Dessutom tar...

  • Embedded thumbnail for Så tillverkar du din egen klocka i Schweiz
    Genève

    I ”klockornas klockland” Schweiz har man tillverkat klockor sedan 1600-talet. Vår ciceron Rickard Söderberg får denna gång vara med om...