
Marchal
Vid Kungens Nytorv, ett stenkast från Nyhavn tronar Köpenhamns flaggskepp bland stadens hotell, Hôtel d’Angleterre. Ett femstjärnigt boende som andas exklusivitet och flärd och vars restaurang fick en blixtsnabb stjärna i Guide Michelin 2014. Bakom restaurangen Marchal står den österrikiske köksmästaren Christian Gadient. Han hämtar inspiration från det franska och det nordiska köket. På söndagarna dukas det upp till brunch inne på hotellet. Den är av dess lyxigare sort: med ostron, kaviarkanapéer och champagne. Men se till att boka minst tre månader i förväg, det här är ett av Köpenhamns mest populära helgaktiviteter som går loss på cirka 700 svenska kronor.
Adress:
Hotel D'Angleterre, Kongens Nytorv 34, 1050 København K, Danmark
Telefon:
+45 33 12 00 94
Öppettider:
Måndag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Tisdag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Onsdag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Torsdag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Fredag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Lördag: 7:00 – 11:00 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Söndag: 7:00 – 11:00 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Tisdag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Onsdag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Torsdag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Fredag: 7:00 – 10:30 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Lördag: 7:00 – 11:00 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM
Söndag: 7:00 – 11:00 AM, 12:00 – 4:30 PM, 6:00 – 10:00 PM