Chambelland
I närheten av den charmiga gatan rue Popincourt ligger bageriet vars motto är ”In bread we crust”. Ett av Paris få bagerier som tar hänsyn till allergiker på riktigt, där alla produkter är fria från gluten. Mjölet som används görs på ris från Camargue-regionen och Poslätten i Italien och som sedan tillverkas i den egna kvarnen i södra Frankrike. Det finns alltså inga spår av korskontaminering, men bröd och bakelser mäter sig med konkurrenternas.
Webbplats:
Adress:
14 Rue Ternaux, Paris
Telefon:
+33 1 43 55 07 30
Öppettider:
Måndag: Stängt
Tisdag: 9:00 AM – 8:00 PM
Onsdag: 9:00 AM – 8:00 PM
Torsdag: 9:00 AM – 8:00 PM
Fredag: 9:00 AM – 8:00 PM
Lördag: 9:00 AM – 8:00 PM
Söndag: 9:00 AM – 6:00 PM
Tisdag: 9:00 AM – 8:00 PM
Onsdag: 9:00 AM – 8:00 PM
Torsdag: 9:00 AM – 8:00 PM
Fredag: 9:00 AM – 8:00 PM
Lördag: 9:00 AM – 8:00 PM
Söndag: 9:00 AM – 6:00 PM